NIEUWEGEIN – De afgelopen periode is er hard gewerkt om winkelcentrum Galecop op te knappen. Aankomende week worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd (waaronder het aanbrengen van het gloedenieuwe logo op de pui) en dan zijn de werkzaamheden volledig afgerond. Vanaf zaterdag 14 november kunnen alle bezoekers van winkelcentrum Galecop de nieuwe look & feel van het winkelcentrum aanschouwen!

In verband met COVID-19 kan er momenteel geen groots heropeningsfeest worden gegeven. Wel is het winkelcentrum feestelijk aangekleed en worden er leuke presentjes uitgedeeld aan de bezoekers. Tijdens de heropening worden uiteraard alle maatregelen van het RIVM nageleefd en zullen er voldoende hygiëne maatregelen genomen worden.

De verbouwing van het winkelcentrum heeft circa twee maanden geduurd. Tijdens deze verbouwing zijn grote aanpassingen aan binnen- en buitenzijde gemaakt. Denk hierbij aan het vervangen van de gevelbekleding, toevoegen van steenstrips, optimaliseren van de herkenbaarheid van de winkels en volledig vernieuwen van de vloer. Daarnaast wordt aankomende week het logo op de gevels vervangen en krijgen de vlaggen een upgrade naar de nieuwe huisstijl.